Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild: Brösarps västra backar.

Tanka x 2




Hon lät visionen

 

Hon lät visionen

ta över det kortsiktiga

vinstintresset


Han levde för dagen

och njöt av stunden


Han kopplade ur

det förflutna, ville finna

en ny framtid


Ingen vila på lagrar

tvangs formulera ett mål





Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-05 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP