Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som kriminell åker jag lätt på en och annan liten smäll


Åker in i kurran, in och ut

Och på min kriminella bana tycks det inte finnas något slut

För det är ju bara sådana människor som jag umgås med

i min riktiga fria natur

Knarkare, Alkoholister, utslagna

De som är precis som mig

De som av slummen är riktigt erfarna....

Som kriminell!!!

Ken Cassel
5/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-05 14:59



Bookmark and Share


  Filosofen2
Skrev du om dig själv?
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel