Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag lärde mig

 

När jag lärde mig

älska kreativt kaos

fann jag bunden form


Behövde ett motstånd

för att formulera mig




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-05 15:44



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Du lyckades finfint!
2012-03-08

  Daniel_78 VIP
så är det ibland är det lättare att hitta en väg i en labyrint
än i en oändlig rymd
2012-03-07

  Anna H
Känner igen det där så väl :)
2012-03-05

  Cris
och så blev vägen rak..

formera och formulera och formatera. Ibland behöver man en form, tex till sockerkaka. Att tämja sig själv kan faktiskt vara ett bra sätt att öva sig också. Även om man samtidigt är väldigt kreativ.

Bra tänkvärd text.
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP