Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Storligen saknade i Sveriges musikvakuum, men soloprojekt finns tills nytt är på gång




Nagelbandet (Hymn till Hedningarna) [rimvers]

~*~

Nagelbandet,
det perfekta namnet
på en grupp som spelar
melodier från förfäder som felar
tonsäkert
med framtidens fusion av
metal-rave-reggae-gung

tungt som sammet
liksom namnet
förbinder det mjuka
med det nagelhårda
men allt är detsamma
med huden, naglar och hår, ja

då hörde nog publiken på det sällsamma
andaktigt upp
på denna meloditrolska
taktfasta grupp

02&05 Mars 2012

LPWJ




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-05 21:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack för detta och kul att se Dig här igen!
2012-03-08

  thyra
Trevligt att läsa en text av dig igen!

Tack för fin påminnelse om bandet!
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP