Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill bara att världen ska förändras


Så lite kärlek

Det var det vi pratade om
vad som skulle hända sen
men sen kom aldrig
så jag fortsatte tro på drömmar

Nu är jag här och försöker leva i en dröm
Sovande gick jag omkring i flera år
någon sa kolla det är som 80-talet
jaha men det var väl inte så länge sen

Bara 20 år sen
Var har du varit
Är det så att du faktiskt är vuxen nu
men inte har tagit det på allvar
Är det så att om man tar livet på allvar så är man vuxen
då har jag förbaskat svårt att bli vuxen

Om man ser hur sjuk vår värld är
med alla orättvisor våld och förtryck
och all sexfixering och så lite kärlek
Då vill jag banne mig inte vara vuxen

Är det den här idiot världen
vi ska lämna över till våra barn
Vi är ju här tillsammans barn och vuxna
kan vi inte börja visa mer kärlek
och ge från den inre värden

Försöka ge harmoni och glädje
inte skrämma upp oss
med program som Efterlyst
och en massa skit nyheter
som bara gör att vi blir rädda

Jag hittade en avstängningsknapp
på TV dosan på 80-talet
Den funkar fortfarande
Du väljer själv vad du ska ta in
Och du väljer själv vad du ska ge ut







Fri vers av Spirit
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-01-25 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit