Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friheten tas från fler


Den som är satt i skuld
Är inte fri, sa Person
Men det finns mer, lika såna
Han kom säkert inte på det själv heller

Den som är satt i skuld, är inte fru
För vem kräver igen skulder av sin hustru
Även om det kanske borde kunnat vart så ibland
Ja eller man dårå, lika illa

Men den som inte är fri
Är heller inte
Ja vad ska man säga men om någon inte är fri
Så är alla i dens närhet, satt på undantag

Eller rentav bakom galler
Och det är öppet för missförstånd
Och skvaller så mycket man tål
Och paller…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 85 gånger
Publicerad 2012-03-17 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO