Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårknas






Kvitter jublas, uti varje buske
små, små knoppar dansar fnatt.
Vill ju ivrigt visa sin grönska
och ta på sig vårsolens hatt.

Bäcken porlar glatt invid stugan
smeker lekfullt guld och sten.
Bark sa båten, täljde snipan
och en vårlik skepparkapten.

Hatten på svaj sa sailorboysen
började ropa skepp o´hoj.
Medans jag min urgamla krabba
fattade pennan, skoj, oh, skoj.

Kvitter jublas i varje buske
bäcken porlar och dansar fnatt.
Bark sade båten, täljde snipan,
marstimmen slagen, med fullstinner katt







EM/2012-03-06




Fri vers av Madjori
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-06 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori