Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängels hån

en ängels hån
vill höras inatt
ni bär inte världen
lätt i er famn
skygglappar bäres
ni döljer ert spratt
men synden föds
och dör i ert namn
jag penetrerar er blick
som glas i solen
er sanning flyter
som vatten på sjön
känner lukten av ert svek
mot allt på jorden
skrattar åt det
ni kallar en dröm




Fri vers av Mattias C
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-06 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C