Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


"Genial poesi !"

Snillen spekulerar
Brainstorm !

Genier penetrerar
Enormt !

Aristoteles !
Archimedes !
Även de gamla grekerna
och de byggande aztekerna

Jean Paul Sartre
om världsaltet
Albert Einstein
matte hela da´n

Nobelpristagarna
många som tänker där
de iakttagarna
ingen kränker här

Och de många tänkarna
i stort och i smått
till dem jag vill skänka, ja
någonting Gott.......

ALLA kan finna nå´t snillrikt
nå´n gång under livet
fast inte "på riktigt"
så är det oss givet.......


-------





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 464 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-06 22:57



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härligt!!
2012-03-11

    lory
BRAVO
2012-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Nobelpriset borde avskaffas. Borgerligt trams.
2012-03-07

    ej medlem längre
Hej läs min haiku Söker du Lyckan!?
2012-03-07

  aol
klokt fint skriftat, ler
2012-03-06

  Bengt H VIP
Tack för dikt om klokhetsdrömmar. Jag har studerat allmän relativitetsteori och klarade knappt tentan. Sedan försökte jag bli en själens Einstein och då blev jag underkänd.
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska