Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur den rödaste kärlek blånar mot aftonen




Gatlopp

 

I gatloppet mellan tolerans och blodröd passion

blånar bergen alltid mot aftonen

 

den enes behov av den andre

är som vågornas möte vid Skagens udde

krabb sjö, dubbelskruvar våra skrov

löddrar bog, skummar kölvatten

långvarig storm likriktar vågorna

driver oss åt samma håll

 

gatloppet från hamn till hamn

logglägger våra var-för-sig resor

mot de blånande bergen

för under dem är säker hamn

 




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-07 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer