Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur flickan lärde sig drömma igen



ett löfte gav kungen
det tände ett hopp
den pyttiga gnistan
Han gav Sitt beskydd

Nu brinner en låga
nu finns det en eld
den räcker till himlen
och glöder för mig




Fri vers av rebecca d
Läst 601 gånger
Publicerad 2006-01-26 08:03



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En varm och fin text...hoppas flickan får riktigt många sköna drömmar
2006-01-26

  rebecca d
tack Stefan, perfekt!!! det gör det ju, glöder för mig upifrån och inifrån..
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d