Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvinnor






borde vara så självklart
att alla är lika

men så ser det inte ut
i denna stora värld

så upp till kamp alla kvinnor
och män som vill ha

människor i världen

lika men olika




Fri vers av Christine Sabel
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-08 11:59



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Bra, man kan undra varför det är en sådan kamp oftast.
Kvinnor är så mycket värda, likaså män.
Annars har vi inte något roligt, om det bara vore kvinnor
eller enbart män.
2012-03-10

  anits VIP
Mycket bra skrivet, alla människor
är lika värda, kvinna som man
2012-03-09

    ej medlem längre
Bra skrivit.

Varför är vi inte rädda
om varandra och värnar om varandra så att alla mår bra?

Båda könen är ju lika viktiga och behöver varann.
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel