Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har väntat på dig så länge


Undrar vart du håller hus

Är helt ensam här i mitt hus

Undrar då du bara ska dyka upp

För när jag väl kommer att möta på dig, så kommer jag att känna av det

då jag kommer att hosta som om jag bara hade fått
krupp

*Host. Host*


Jag har väntat på dig så länge, nu!!!

Kom hit så att jag bara får krama om dig lite grann

Låt vår saga få bli lite sann!!!

Låt oss få ha det lite kul....

Ken Cassel
8/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-08 14:13



Bookmark and Share


  Rise Little One
Hon är säkert på väg ;)
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel