Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela natten låg jag vaken och jag kände dig så nära. 
Som om du var här i mer än tanken, mer än i känslan.




Du är den älskade

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jag använder min själ och mitt hjärta

som trä för kärlekslågan

därför tänder jag elden av kärlek

 för att sprida den ovanför horisonten

som ett stort vitt moln av kärlek

ovanför din stad

 

 

 

 


 

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 307 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-08 23:22



Bookmark and Share


    lenakarin
Rebellisk! Inte ljuv. Skitbra.
2012-04-03

  Suzy med punkterna
en känsla som bara du kan sprida...
2012-03-10

    ej medlem längre
Ljufvt!
2012-03-09

    ej medlem längre
Du skriver inte ord...du skriver känslor...fulla av kärlek.
2012-03-09

  Sunlight
så ömsint ljuvligt...
2012-03-09

  SagaArt VIP
känner igen känslan. Underbart. Vackert skildrat. Trevlig helg.
2012-03-09

  Ninananonia VIP
:) Underbar...
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m