Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smörgåsbord - en drömraga

Det var ett underbart

frikostigt smörgåsbord:

förrätt porslinspipa

söt som en tofsvipa

själv blev jag inbjuden

av antidrogbruden

röka med grabbarna

vandra bland labbarna

alla på gott humör

jag hade kvalen för

att jag ej bidragit

till själva pådraget

kommit med nån pastej

men jag betänkte mej:

jag var ju fattig nu

så jag gick lös för sju

bland kokta rötterna

och såskarotterna

först var det senapssås

sen var det franskvitsås

 

Kom där en producent

fråga om något hänt

på själva korvfronten?

grillen vid ostfronten?

kunde jag tänka mej

vara en hygglig tjej

hämta en sluring för

en gammal luring när

korven var färdiga?

tänkte först tvärnita

genast bli tjänstvillig

dock var jag motvillig:

jag ville ha den själv

korven från Göta Älv




Bunden vers (Annat versmått) av Nanna X
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-09 08:49



Bookmark and Share


  Saring
Haha! Härligt matig och skön energi :)
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X