Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående ord.

De säger att "mina ord är vackra".

Men orden jag använder,
är inte mina.

De har jag blott lånat,
tagit, snott.

För att ha någonting,
att måla alla livets väggar med.

Orden, är i gemensam ägo.

Men förvaras på ett bibliotek,
där bara somliga har giltigt lånekort.

Se till att skaffa dig ett sådant,
så ska nog det mesta bli bra,
ska du se.




Fri vers av Glömmaren
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-09 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glömmaren
Glömmaren