" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





Du ger färg till min röst

 

 





Under balkongen av månen 
från det avlägsna 
kommer din röst till mig 
genomskinlig lik dina tårar 
ledsen som höstens löv 
kommer till mig stönande
gråtande 
då snubblar jag i din sorg 
blir spriden 
springer med moln trots smärta av avståndet 
och går i skogen av hopp 
hämtar till dig 
fåglar av glädje 
för att återhämta sjungande och viskningar till din röst 





Jag hör fotsteg av din röst 
närma sig 
jag hör
känner
Det knackar på dörren. 
så jag gömmer min sorg ,min smärta och min ensamhet 
under mattan 
förbereder mina läppar för ett stort leende 
och öppnar dörren 
för dig 



Du okända 
ropa på mig på alla dina röster av häpnad 
bevilja mig dina livbåtar 
för mitt hjärta är en liten ö 
som strövar i ditt kärleks hav 




Om jag hade nära och kära 
skulle jag ropa på dem 
med din röst 
om jag hade ett hemland 
skulle jag göra dig till 
min födelseort 
men jag är en främling 
och ensam 
precis 
som 
din tår 




Fri vers av issac.a.m
Läst 304 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-11 09:26



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert från första rad till sista. =) Berörande. =)
2012-03-14

  Sunlight
så underbart...
2012-03-12

  Ninananonia VIP
Berör ...mycket vacker...
2012-03-12

  stella
Om jag hade ett hemland skulle jag...så issacskt! :-D
2012-03-11

    ej medlem längre
Förtrollande ord som rör känslorna.
2012-03-11

    ej medlem längre
Dina ord skapar känslor och målar bilder...
2012-03-11

    ej medlem längre
Målande
2012-03-11

  Suzy med punkterna
Forfarande andlöst vackert.
2012-03-11

  prinscess VIP
du är en mästare på poesi
bra skrivet
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m