Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken på mig med dig

Tänder gnisslar vackert

Rastlösa händer

Barfota fötter

Ett mörkt rum

Morötter som tuggas sakta av olika käftar

Fettigt hår på oss alla

Ingen bryr sig

Kan nästan dö utan att någon blinkar

Det är livet

Att kunna leva utan att bry sig

Om att den andra kanske bryr sig

Jag vet ej

Om jag hade kunnat leva

Utan dig

Eller är det kanske tanken

På att leva med dig

Som får mig att dö




Fri vers av Penslar
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-11 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Penslar
Penslar