Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tanke





som ett långsamt tåg rör sig
genom landskapet

kommer du emot mig
jag undrar
vad du tänker




Fri vers av Christine Sabel
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-11 17:30



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så fint skrivet, skönt.
2012-03-15

  anits VIP
Mycket tänkvärt
2012-03-12

    ej medlem längre
I min ålder är det en normal rörelsefart. :D

Vacker bild och mycket tänkvärd text.
2012-03-11

  Larz Gustafsson VIP
"Slow train coming"
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel