Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En chans?

Det är borta det vi hade
och jag vet inte vart vi tappade bort det
Var det ditt fel eller var det mitt?

Vill du också hitta det igen?
Följer du med mig ut på vägen och letar
eller har du redan gett upp?

Ska vi anklaga varandra nu?
Du kan börja skrika om du vill
och jag lovar att jag svarar snabbt


Det är borta det vi hade
och nu har bitterheten tagit dess plats
Var det ditt fel eller var det mitt?

Vill du också få bort det?
Kan man operera bort det,
bara dra ut det från varandras hjärtan?

Vi kan nog anklaga varandra nu
men om jag börjar gråta,
vad kommer du göra?

Det är borta det vi hade
och vi börjar sakta smälta bort från varandra
tills du blir någon som jag förut kände

Jag vill ibland hitta dig igen.
Känner du också det någon gång?
För jag vet att jag älskade dig en gång i tiden

Om jag börjar prata med dig
kan du börja prata med mig igen?
Finns det någon väg vi kan mötas
eller är vi borttappade för varandra nu och förevigt?




Fri vers av Sikska
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-11 22:14



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Jag önskar att du en dag ska finna den kärlek som du är värd.
Kram
2012-03-12

    ej medlem längre
Känns lite som att oftast inser man inte att det var ens eget fel för man skulle gå under om man förstod vad man faktiskt gjort mot sig själv.
Eller så älskar man den andra personen så mycket att man inte vill att det ska vara dens fel heller för den är för vacker för det.
Lite lose/lose situation ungefär.
Är nog lättare att skylla igrån sig också omdet känns bättre och helt plötsligt blev det antingen bådas eller ingens fel, klurigt klurigt.
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska