Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy fan vad trögt det går idag då


att skriva ner någonting

Måste ha blivit helt ringrostig

För det står helt still i huvudet

Kommer inte på någonting

Någonting bra

Så kanske det här är en sådan där dag, då man bara ska låta tankarna

och tangenterna sina få va

För vad man än skriver ner, så blir det väl bara till

bla bla bla

Någonting oläsbart som inte gör den endaste människa glad

Så fy fan vad trögt det bara går idag!!!

Ken Cassel
11/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-11 22:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta kom ärligt från ditt varma hjärta Kenny.De dagarna önskar man att man hade tillgång till hur mycket droger som helst."Jag vet hur det känns ,för jag har varit där" Mellan månen och mitt fönster går en bro.
2012-03-12

    Bodil Sandberg
det här känns som en text skapt att bli en låt..refrängen
är som gjord för en trubadur att gripa an.om du inte
gjort själv redan....fy faan vad trögt det går idag
då..en kanonstrof till ändamålet skön visa verkligen.
lite ulf lundellen.
kanske
går att bara styra om lite i orden..sen så..a la hit!
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel