Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bolden og to hænder

på radion sade de
något om

vi satt och bölade
på en bar i
gamla stan


ja det handlar
det handlar
om


som fisken i vattnet
och stekpannan
stek in den ikväll
olja olja olja

att resa är inte
det är inte
jag ska till månen
men jag kommer
hem igen igen
hej hem!



för stånd av
en miss
som misshandel
av förståndet


anropa herr sufflör
en massör en
lite text tack!
kakor majonäs.


han ska äta kött
jag tänkte på formen
en liten söt och blå
den du skulle
den du skulle få
hej hå hej hå



jag var nog inte
en gallopör
foton i ofokus
min kusin är
trollkarl
hej karl av troll.



morgonen sa
och solen kom in
en hand en hand
men min tand
satt kvar.


som du mot väggen
som natten innan
och vi spelade boll
och vi rulltrappan
jag kände mig modig.



vi satt och bölade
på en bar i
gamla stan


min mor klädde i blått
vad betyder en hand
i någons hår vad betyder
en tår i någons öl.


ja det handlar om
kina kina chong
filmer och minnen
och

du sov skönt
det såg så ut
som förut.


jag ser dig från
ett paradisträd
geléhallon och
mössan mössan
vinmässan


du sa att jag var lik
att jag liknade
vi tog sällskap hem
slussen kändes kall
tvåans rosébuss
det är inte sommar.


vi gick och
ingen höll i
någons hand.


















Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2012-03-12 01:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
FN rekomenderar förövrigt folk att bli vegetarianer numera
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP