Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obalans i varandet ständig kamp med tiden


Nu är jag väldigt trött

Så nu ska jag öppna upp
och våga något nytt
Hur ofta går vi inte före varje händelse
och ska tro att vi vet hur det ska bli
Vad vet vi
Ingenting

Ingenting vet vi
Men vi tror att vi vet
Att vara i flödet
svepas med som ett sandkorn
ut i det stora havet

Det ska bli så skönt att släppa
kontrollen och lämna över till
dagen som kommer som ett
nyförlöst barn rent och ovetande
men som kräver kärlek annars dör den

Och natten som kommer
som en trygg gammal hund
som har sitt favorit sovställe på en nopprig pläd
och är nöjd
Livet som jag bara låter få levas
här och nu

Min kropp fungerar varje dag
utan att jag behöver tala om för den att göra det
Men den hämnas när jag inte lyssnat på signaler
Som nu är jag väldigt trött säger kroppen
och då säger hjärnan nej då du har så mycket att göra
här finns ingen tid till att vara trött
Men huvudet värker och det gör ont i magen

Men det finns tid
Tid att vara den du är
Tid för vila och eftertanke
Tid för kärlek





Fri vers av Spirit
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-01-26 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit