Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att förlora en riktigt god vän som har gått bort alldeles för tidigt


Varje natt som jag ligger och drömmer så ser jag dig


Känner av dig

Ser att du lever glatt vidare

Så trots att det är mils avstånd och en himmel och rymd emellan oss två

vill du visa mig

att jag inte ska sörja dig så mycket mera

För du finns ju här med mig ständigt i mitt hjärta

Så trots att jag saknar dig så otroligt mycket, så vill du att jag ska gå vidare

med mitt liv

men aldrig dig förglömma

Och hur ska jag någonsin kunna göra det

min älskade vän...?!

Ken Cassel
12/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-12 14:30



Bookmark and Share


    lory
ohoh du få en vänskaplig kram från mig
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel