Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salome

försöker hela tiden att komma till en slutsats
jag börjar tvivla på att den finns
jag vrider mina armar bakåt
jag är fastkedjad och fjättrad av din kärlek
jag är som josef k
dömd till att älska dig
och jag vet inte varför man har gett mig detta straff
jag är besatt av dig
bokstäverna i ditt namn hemsöker mig
du dansar tango med döden
för att sedan stilla slumra in
vi svävar i svart vatten
och du biter mina läppar blodiga
river ner alla murar
fördriver allt som jag fastnat i
ditt korpsvarta hår doftar mjölk och honung
din hals vit som snö
är sjuk av längtan till dig
hjärtklappning och gravt försämrad verklighetsuppfattning
svävar du som den Salome du är
vaxfärgad och lysande
och ger mig en sista minut av salighet
jag virar in mig i skenbilderna av ditt leende




Fri vers av desert star
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-12 21:20



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
En imponerande komposition som skriker ut sin längtan, applåder!
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star