Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omtänksam vän

Häromdagen råkade jag nämna i förbi gående att Leonardo diCaprio är ganska söt till en god vän. Ett misstag jag inte kommer att göra igen.

För givetvis föreslår den vännen ett filmmaraton, med just diCaprio, en snäll gest trodde jag men nej...

Vi kollade på Titanic, Romeo & Julia och Total Eclips. Och den gemensamma nämaren i dem tre filmerna, utöver diCaprio, är så klart att han dör i alla. (Samt spelar en homosexuell fransk poet som blir ihop med sin äldre mentor i total eclips)
Min vän skrattade ihjäl sig när jag sitter framför tv:n och gråter över allt det sorgliga.

I slutet av kvällen när jag går mot dörren lovar jag dyrt och heligt att ge igen. Min vän råkar nämligen gilla John Travolta i Grease och har aldrig sett Hairspray där han spelar en fet hemmafru...




Fri vers av Sikska
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-12 23:09



Bookmark and Share


    Ufobullen
haha! ;D bästa hämnden någonsin! :D
2012-03-18

    ej medlem längre
Låter som en fantastisk hämnd :)
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska