Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum

Publiken har gått hem
och scenen är tom
applåderna har tystnat
på tå står ensamheten

Jag sitter i salongen
och ser allt i mörker
i ensamhetens tomrum
känner jag mig gammal

Den sminkade ridån
har skalat av sin mask
när lamporna slocknat
lägger sig nerverna

Jag tänker på stunden
då allt stod i fokus
när texten gav beröring
och djup åt sinnena

Pjäsen den var pampig
musik med stor passion
ett själens skådespeleri
för de med inre smärta

Jag känner paniken
och ensamhetens djup
när sminket rinner
längs tårfyllda blickar

Publiken lämnade salongen
och scenen står tom
timglaset har stannat
och ensamheten briljerar

Jag sitter på parkett
och minns den goda stunden
i nattmörkret växer
en längtan efter beröring




Fri vers av ULJO
Läst 340 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-12 23:12



Bookmark and Share


  Magica VIP
Smärtsamt och berörande!
Bra och "målande" skrivet!
2012-03-18

  mare VIP
Texten berör, starka känslor
2012-03-17

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket väl fångat. =)
2012-03-14

  anits VIP
En mycket fin förmedlad känsla om
hur tomheten kan kännas efter
en föreställning
2012-03-13

    ej medlem längre
Du ger en mycket fin beskrivning av den känsla som infinnner sig
efter en föreställning!
2012-03-13

  Eva Helene VIP
Tomheten och ensamheten efteråt . . . Väl förmedlad känsla här!
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO