Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en ekorre nu

Jag är en ekorre nu
jag är ockra och mönjeröd
kastar mig mot koboltblå kvällning
längs granars tinnar och sirliga spiror
stolt och vindlande stark

du är en gren nu
ett barrträds fasta fotfäste
vi är symbios
rastlöshet och vilsam stiltje
jag bär morrhåren lyftade och darrande nos
men du håller mig
som bar du något mycket vackert och skört




Fri vers av Grävling
Läst 384 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-13 02:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar mycket.
2012-03-13

  Mow Dean VIP
ömtåliga, känsliga rader.
vackert.

tack för att du delar med dig.
2012-03-13

    ej medlem längre
detta är en mycket fin dikt, på alla plan.
2012-03-13

  Nanna X
klassiskt + originellt
2012-03-13

  Aisha VIP
hmmm..

tycker mycket om!
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling