Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En obetydlig liten ärta

Jag kallade dig min prins

då du bodde på kungliga Djurgården

du sa att du bara var en obetydlig liten ärta




Fri vers av byrålådan
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-13 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan