Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du glömde alltid att våren kom veckan innan


Sommaren



Tiden var kort
Som ett orosmoln
Störtande in i horisonten

Vi måste leva
Drömma sanndrömmar
Plocka fallna rosenblad

Gömma morgondagens nykläckta ägg
I mossan under träden i skogen
Där de väntade på vår återkomst




Fri vers av van Couver
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-14 00:12



Bookmark and Share


  Tini Tut
Vackert tycker jag.
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver