Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sexordsnovell


Sex ord om sömn







själens spegelglas

förseglas






inre drömvärldens

uppvaknande











Fri vers (Fri form) av Keily
Läst 472 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-03-14 12:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"själens spegelglas

förseglas"

känns som om det tillför något i mina funderier. det känns stort. tack!
2012-03-14

  Nanna X
väl valda ord: att stänga kan vara att öppna..
2012-03-14

    Birgersdotter VIP
Mycket bra
2012-03-14

    ej medlem längre
Mycket snyggt.
Jag hade valt ordet "inför" drömvärldens uppvaknade.
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Keily
Keily