Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsättning från förra....


flickan, terapeuten och medhjälparna (2)


Hans många
villiga men ofta förvirrade
medhjälpare
tillika patienterna
gör oftast det som är tokigt

han använder allt till nytta
och lär gärna ut sina kunskaper

Han kan konsten att också
använda sig av motarbetarna

han vänder allt till gott
för dem som anförtror sig åt honom
och undervisar hjälper eller näpser dem
som inte gör det

till allas fromma

Han säger: var inte rädda!




Fri vers av rebecca d
Läst 629 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-26 20:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du kan konsten att se igenom en människa,
Och se Guds hand i det som sker.
2006-01-28

  himlens hemlighet VIP
Han kan konsten att också
använda sig av motarbetarna

ahhh helt underbart! :))
2006-01-27

  Ingrid Nilsson
Bara Den Allvise kan göra detta..." Han kan konsten att också använda sig av motarbetarna". Jättebra,om de visste hur involverade de är!Det är både klokskap och humor som värmer i denna text.
2006-01-26

    Bodil Sandberg
En vacker fortsättning...dina ord värmer mig där jag sitter...alldeles ensam..förutom Selma förståss...(vovvan)
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d