Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min hemlighet

Min lilla mansdjävul,
mina tankar landar på dig och bara på dig varje dag.
Du smakade så gott igår med vår heliga akt,
att du nästan åt mig hel när vi delat en passionerad natt,
men det är dina ord jag värmer mig med nu.
Du gjorde mig berusad av dina smek & drömbara andetag,
betagen av din eldrika storm skapad av kärlek,
"oss" är inte jag,"vi" är inte du,
tysnaden skapar helheten & sanning ligger nära,
kan inte få ut ordet av det du kallar kära.




Fri vers av joanna svensson andersson
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-14 19:20



Bookmark and Share


    Nattpoeten
underbar
2012-03-14

  Casbah* VIP
en bra text med flow och tanke. önskade den fick lite luft mellan ord och lite annat upplägg..men det är beroende på smak kan jag tänka mig
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

joanna svensson andersson
joanna svensson andersson