Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kliande flykt

Sängen är alldeles för stor

Känns tom

Rummet ekar

Kliandet av att fly stiger

Adrenalinet fyller ådrorna

Måste ut

Kräver sällskap

Bra som dåligt

Månen säger det är allt för tidigt

Varje fiber i kroppen skriker

3 på morgonen bultandes på din dörr

Tror jag lämnade cykeln i en buske

Ord behövs inte ens vid detta laget

Din blick och leende sade allt

Konstigt hur en billys samt filt känns som ett hem




Fri vers av joanna svensson andersson
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-10 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joanna svensson andersson
joanna svensson andersson