Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan själ - tomt i flaket

Tänk så vackert livet är ibland

Lilla flickan från förr har blivit en kvinna nu

Kvinnan glömde och gömmer sig i flickan som skydd

Skriker efter mamma sin men blev ohörd och oberörd

Förvirrad längs vägen läste hon på fel skylt

Värme finns här, 100 kronor per skjut!

Kvinnan lurades in i ett falsk fördärv av alkohol och kaos

Kanske skulle mamman givit flickan en chans?

Det ringer på dörren och hon tar det sista ur flaket

Ack så fel denna trippen gått

I tron om att hon ej blivit utnyttjad svarar hon på tal :

Jag som utnyttjar dem, de som måste ge mig betalt!

I sin ensamhet kramar hon nallen och viskar ut

Mamma snälla se mig nu

Nytt flak kommer och det ringer på dörren en efter en

Cirkeln börjar om igen

Hennes själ så förminskad att jag knappt kan se min vän




Fri vers av joanna svensson andersson
Läst 281 gånger
Publicerad 2014-01-22 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joanna svensson andersson
joanna svensson andersson