Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amours fylle pilar varje helg

Amours fylle pilar varje helg

Kvällens blues dränks ner av spruckna drömmar

Alkoholen flödar för att ge oss rus i för stillat blod
Hjärtan bultar om önskan av något levande

Dimma tätnar framför ögon av lustens begär
Även en främling kan skänka någon lycka

Herren reser sig för att förföra en brusten ros
Fingret pekar och blir inbjuden trots förbjudna ord

Han viskade i hennes öra
och in kom champagne och pengar faller ner

Flickan ler trots minnet av fiaskot förra kvällen
av en upptagen man som önskat henne

Timman slår sent och iväg vinglar alkoholens amours fylle pilar
Likt ciggen jag röker vandrar paren mot soluppgången

Fel händer klandrar sig fast men för ett ögonblick blott
Lyckan är kort men underbart

Morgonen gryr sakta likt röken som stiger sakta som en ridå
Gången av hemligheternas roll sprids över staden

Alla har de ett hem men ingen säger någonting
För dimmans roll spelar ingen roll in i fantasin

Lyckan är kort men skammen så tyst
en dag fick vi men minnet så evigt vackert




Fri vers av joanna svensson andersson
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-08 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joanna svensson andersson
joanna svensson andersson