Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en sekund var du här

Tiden går
Kanske
som någon form av tröst
igår på stan
kom något så hemsökande bekant
hjärtat stannade
din doft som jag tycktes ha glömt
svepte förbi
Allting kom tillbaka
en djup inandning
du fanns för en sekund igen




Fri vers (Fri form) av joanna svensson andersson
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-07 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joanna svensson andersson
joanna svensson andersson