Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan för tid

Ingen ser

Kommer aldrig förstå

aldrig veta

hur du alltid går där med mig

i varje inandning

att i varje steg av smärta

slutar du inte existera

I tanke som hjärtslag

dör jag lite i tystnad

minnen som återspeglar tid

Tid är tyvärr allt som finns kvar




Fri vers av joanna svensson andersson
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-07 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joanna svensson andersson
joanna svensson andersson