Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stampen

stänger

slänger

lånar ord

som jag sedan skändar

bygger sandslott av ruiner

andas luft ingen äger

skriker för lagen krävde tystnad

knyter näven i fickan

bara om du ler




Fri vers av joanna svensson andersson
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-22 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joanna svensson andersson
joanna svensson andersson