Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårgryning [rimvers]

~¤~

Klockan 2 och 30 mitt i natten
kom våren
fast det var svart än

då hördes flaxande läten av tranor

brådskande mot nygamla vatten

det kan också ha varit gässens plogande i skyn


våren ljudligt kom
fast det var svart än

klockan 2 och 30 mitt i den tysta natten

den hördes innan gryningen då de flesta sov

där jag stod nyvaken tidig vår och drack friskt vatten

15 Mars 2012

LPW Johansson




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-15 04:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt ljuvlig text.
2012-03-18

    ej medlem längre
Stilla är känslan jag får...
2012-03-15

  Linda CH VIP
Fint återberättad upplevelse!
2012-03-15

    ej medlem längre
Bra!
2012-03-15

  edikt/Benedikte
Mycket fint och skönt stillsam!
2012-03-15

  Titti Rydberg VIP
Underbart diktat!
Tack för att du delar med dig
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP