Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag.


Du har alltid funnits där.

räddat mej ifrån allt.

Det har varit du och jag.

Det har varit du och jag hela livet.

Men det är det inte längre.




Övriga genrer av uNderLig_
Läst 215 gånger
Publicerad 2006-01-26 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_