Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..liten och röd, men i skinn.

Dom svarta hålen tar aldrig slut
- vafan skulle dem göra det för?
Och ju längre man ägnar himmelen tid
desto vackrare blir den
flera tusen miljoner stjärnor, överallt
- varför skulle dem bara vara två?
Det finns blåa, gröna och turkosa hav
- vafan heter de röda havet för?
Och som om porrskådisar har något ideal
stora tuttar, snygg häck, och stort Hollywood lockigt hår
- De räcker, tro mig, du kan till och med ha dyslexi eller vara iq befriad
Eva och Adam käkade äpplen i någon trädgård någonstans
nakna
- I Sverige kan våldsmän bli fritagna för att hon var för \'\'lättklädd\'\'
det finns gudstjänster för bebisar
det finns balettkurser för småttingarna också
- Skaffa ett liv, barnen vet inte ens vad gud är, och balett? lär dem gå först
Hamburgerpizza, inbakad dessutom
- Om jag vill ha hamburgare köper jag det, om jag vill ha pizza köper jag det... ffs lägg ner, ni skämmer ut oss
Åttaårsgräns på M\'s bollhav
- Okej, bollarna är både gröna, gula, röda och blå.. men spelar det någon roll?
Mammor utan liv sitter och läser krönikor på aftonbladet av en minst lika uttråkad mamma om livet som lattemorsa i ett kallt ikea land och med en medel Svenssons ekonomi och ett trist Svenssons liv.
- Bara för att hälften av alla svenska förhållande slutar som den medelmåttliga Svensson familjen så betyder det inte att jag ska göra det.

efter detta avslut ska jag börja med att dra upp mina gråa SVENSSON persienner (Som bara finns i Sverige) och sen ska jag bädda sängen. (Som alla svenska mammor försökte uppfostra sina barn till att göra varje morgon innan dem skulle gå till skolan. -Var glada om vi kommer upp ur sängen!)

Jag är glad över att jag fick en påse Mexikanska lyckokristaller!








Fri vers av uNderLig_
Läst 508 gånger
Publicerad 2007-01-12 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_