Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är så många, så många...


Jag vandrar i timmar,
upp och ned
jag går så ingen ser
hjärter dam


ta hand om mig, innan hon kommer i knapp
kom hit
plocka upp mig
hjärter dam,

solen har gått ned
Älvorna har bjudit upp till dans
du dansar tyst
hjärter dam,

ta mig till en annan planet och ge mig vad jag vill haaa
hjärter dam
ge mig tröst

rispan från tiden, har gått genom isen
hjärter dam

du ljuger

hjärter dam,
du ljuger.




Fri vers av uNderLig_
Läst 484 gånger
Publicerad 2006-10-19 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_