Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äppelcidervinäger <3


Att kärlek ska vara så jävla krångligt
stjänbroar som går sönder
stjärnfall som sätter krokben
regnbågar som leder åt fel håll
kometer som låter allt brinna upp

jävla kärlek




Övriga genrer av uNderLig_
Läst 459 gånger
Publicerad 2007-03-18 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_