Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tusen miljoner stjärnor för dig.


BABY

Vakna
Hej
Godmorgon
dina blåa

åh vad vackra dom är!

titta
höger
vänster
hallå
här är jag

mitt framför dig

dina blå

A, B, C
1,2,3

Titta, le
se förbi

Har du sovit gott?

dina blå

berusade barn

VAKNA UPP!




Fri vers av uNderLig_
Läst 543 gånger
Publicerad 2006-11-13 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_