Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


All around the world

Nattfjärilens tysta vingslag genom luften samtidigt som du kysser mig
vi är besättningen i natt, tillsammans ska vi flyga bort.
Stjärnorna talar genom himmlavalvets mörker,
månen viskar godnatt till alla dom tusentals små ensamma barn världen över
Blommorna drar ihop sig, slutar in sig själv för att skydda sig mot mogsondagens dagg

Mitt hår luktar smultron

Jag vet inte vad, men tillsammans ska vi gå över saharas sanddynor
med solen i ryggen och våra händer knäppta

I regnskogen ska vi bada i vattenfall, du och jag
hälsa på krokodiler
och sånadära
små
gröna saker
som ser ut som ett löv, men som egentligen är en skalbagge
jag har faktiskt alltid velat se en sån
Och sen ska vi hitta någon rolig papegoja som vi kan lära prata
och vet vad?
Vi ska leka tarzan och Jane,

Nu fattas bara elefanten.. apan.. och proffessorn...




Fri vers av uNderLig_
Läst 521 gånger
Publicerad 2006-10-08 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_