Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och jag minns ingenting.. :)


4000 stjänor


När alla apploderar åt dig,
När alla skriker ditt namn
Just precis när du stiger upp på scenen

Stjärnorna slocknar och låter dig stå för ljuset
när musiken spelas för dig
När du nu har vunnit precis allt du vill ha
När varje steg känns som en miljon
när allt känns som ett stor svart hål
och du egentligen inte minns någonting
När dom ber dig vända ryggen
föt att dom ska fotografera dig
Kom ihåg,
allt just bara för DIG
för att du var BÄST

just ikväll.


<3


TACK TACK TACK TACK TACK.
Jag blev just fyra tusen stjärnor på en ända kväll..




Övriga genrer av uNderLig_
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-24 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_