Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begravning av en adelsman

När du ligger under jorden
Och vilar från din sköra nacke
Ska folk säga: \"Han var stor, den
Som vandrade i berg och backe\"

Då ska sinnet mitt bevandra
Om alla vissna torra blommor
Som du gödde till oss andra
Vi andra med så tomma lommor

Vi minns dina barnatider
Du lekte ofta teddy-lekar
Och som tiden framåtskrider
Finns skojet här bak som ekar

När du ligger i din garten
Och vilar från din tomma skalle
Ska vi säga: \"Tack för kvarten\"
Och skänka dig en tjusig nalle




Fri vers av Blake
Läst 702 gånger
Publicerad 2006-01-26 21:56



Bookmark and Share


    NoMi F
Lite roligt och ironiskt men
också sorgligt.
Gillar ditt rim och innehåll
Fint skrivet
tankvärda rader
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake