Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hoppas att du inte hittar det här på ett tag.


förälskelse och liknelser

du är hela världen när du ler
ditt skratt är kittlande solstrålar
jag skrattar med dig

dina andetag är månen och en vänlig vind när du sover
jag räknar hjärtslagen och låter din puls slå rot i mina öron
jag kanske drömmer

ditt hår är en underbar, hoppig bäck
den slingrar sig runt stenar
skvätter ner mig och jag hoppar i
simmar omkring bland tankar














jag kanske alltid blir din




Fri vers av ytligheter
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-16 00:57



Bookmark and Share


    Suicide
Åh vad fint! Applåd!
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

ytligheter
ytligheter