Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lägger armarna om min kärlek


Visar min tillgivelse

Visar att jag finns till där i hennes närhet

Bedyrar att hon är min vackra kvinna på denna planet

En som jag verkligen månar om

En som jag verkligen älskar

En som jag inte låter det få hända någonting tråkigt

Något illa

För då så lär den som gör det försvinna i en stor smogg

till dimma

ute på sjön

För då så lär den som gör det få be sin sista bön

Sänker ner den där det är riktigt strömt vid Slussen

alldeles nedanför

det gamla diskoteket Bobba dilla!

Men det är väl sån som jag bara är, antar jag

Tand för tand, öga för öga

Jag tar hand om de mina som jag älskar och månar om

Och som jag vet är världens godaste människor

Så jag lägger armarna om min kärlek

Tar den i mitt omfång...

Ken Cassel
16/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-16 14:47



Bookmark and Share


    lory
ohohoh underbart
2012-03-16

  Rise Little One
den riktiga moderna hjälten är här :)
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel